Pentru ca sa devii reprezentant autorizat
Remapping Service®

REMAPPING SERVICE® TRUCKS
Remaparea unitatii de control a motorului pentru Vehicule industriale.

Remapping Service® a dezvoltat o tehnologie cu drept de proprietate,care rezolvă mai multe probleme care afecteaza motoarele de camioane și vehicule industriale.

Investițiile semnificative în tehnologie si personalul nostru de ingineri cu inalta calificare, ne-au permis sa punem la dispozitie pe piata,o solutie care se adreseaza atelierelor de reparatii camioane, remaparea unitățiilor de control al motorului la camioane si vehicule industriale, îmbunătățind performanțele si reducand consumul de combustibil.

AVANTAJELE REMAPARII UNITATII DE CONTROL A MOTORULUI LA CAMIOANE:

  • Remaparea unității de control al motorului la camioane și vehicule comerciale prin intermediul tehnologiei remapping Service® Trucks, poate duce la o reducere de aproximativ 10-15% a consumul de combustibil, în funcție de distanțele parcurse, care pot fi calculate în bani in 5-10.000 € salvati pe un an.
  • Nu vom avea doar economie de combustibil: datorită tehnologiei Remapping Service® Trucks, este optimizat modul de livrare a cuplului, de fapt vom avea o îmbunătățirea a performanței motorului .
  • De asemenea placerea de a conduce va creste datorita interventiei de remapare a motorului.SERVICII OFERITE CATRE ATELIERELE DE REPARATII VEHICULE INDUSTRIALE:

De câte ori a trebuit sa intervi la motoarele vehiculelor industriale, fără a găsi solutiile potrivite pentru clientii tăi?
Remapping cu Service® Trucks,poate rezolva multe dintre aceste probleme.

Ce oferim:

  • training
  • asistenta tehnica cu personal dedicat
  • echipamente tehnice
  • promovare și de marketing pentru a aduce noi clienti!

 

Contactati-ne prin completarea formularului de pe această pagină. Vom fi alaturi de dvs pentru a explica beneficiile tehnologiei Remapping Service® propunerea noastra de business.

Contactați-ne pentru a deveni partener Remapping Service® Trucks
Autorizează utilizarea datelor mele personale cu referire la legea D Lgs. 196/2003